روش پخت نان با ساج
آگوست 31, 2021همه چیز در مورد اجاق هیزمی
آگوست 31, 2021انواع ساج نانپزی
استفاده از ساج برای پخت نان روش سنتی است که از قدیم رواج داشته است.
در گذشته ساجها از جنس مس، چدن، سفال و آهن ساخته میشدند، اما امروزه از فلزات دیگری مانند فولاد کربنی،
فولاد ضدزنگ، آلومینیوم و مواد دیگری مانند گرانیت و سرامیک استفاده میشود.
هر کدام از آنها دارای ویژگیهای مخصوص به خود هستند.
برخی از این ساجها بهقدری سبک هستند که برای کمپینگ و سفر هم میتوان از آنها استفاده کرد
و نه تنها برای پخت نان بلکه برای پخت غذاهای متنوع میتوان از آنها استفاده کرد.
ساج وسیلهای است ته گرد که دارای عمق کمی است و برای پخت نان و غذا از آن استفاده میشود.
ساجها دارای مدلها و اندازههای متفاوتی هستند، اگر قصد خرید ساج را دارید باید یک سری نکات را در نظر داشته باشید.
همانطور که گفته شد اکثر ساجها از جنس فلزاتی مانند فولاد ضدزنگ، آلومینیوم و چدن ساخته میشوند که برای استفاده در منزل و خارج از منزل بسیار مناسب هستند.
این نوع ساجها به دلیل وزن و ابعاد خود دارای محبوبیت زیادی بین مردم هستند.
نوع دیگری از ساجها سفالی هستند که برای پخت نان در خانه استفاده میشوند.
این ساجها را بهراحتی میتوان روی اجاق قرار داد و نان پخت، گرچه این مدل زیاد رایج نیست.
یکی دیگر از مدلها، ساج برقی است که از آن، هم برای پخت نان و هم پخت انواع غذاهای بینالمللی استفاده میشود.
کار با این نوع ساج راحت است فقط باید دستگاه را به پریز برق متصل و حرارت را تنظیم کنید،
دستگاه با المنتهایی گه در آن بکار رفته گرم میشود و سپس میتوانید نان یا غذا را بهوسیله آن آماده کنید.
ساج برقی بهراحتی تمیز میشود. تنها عیب این نوع ساج این است که مطمئناً نان یا غذای شما آن طعم طبیعی که با ساجهای فلزی روی آتش میتوانید داشته باشید را ندارید.
هنگام خرید ساج برای پخت نان یا غذا باید در نظر بگیرید که از ساج برای چه هدفی و در کجا میخواهید استفاده کنید.
انواع ساج نانپزی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم