آمادهسازی غذا برای کمپینگ ، هر ساله تعداد زیادی به کمپ و طبیعت میروند،
به دلیل فعالیتهای زیادی که در کمپ انجام میدهید مطمئناً به غذای مناسب برای خوردن نیاز دارید.
رفتن به کمپ و طبیعت به این معنی نیست که از خوردن غذای خوشمزه و مناسب چشم پوشی کنید.
شما میتوانید در کمپ آشپزی کنید یا از خانه با خود غذاهای مخصوص کمپ و طبیعت گردی ببرید.
همه ما برنامه های تلویزیونی در مورد طبیعت گردی و کمپ را دیدهایم، این برنامهها افرادی را نشان می دهند که دور آتش می نشینند و غذا می خورند.
امروزه غذاهای مخصوص کمپ خوشمزهتر و مدرن تر شده است.
در واقع طعم غذاهای کمپینگ بهبود یافته است.
رفتن به کمپ و طبیعت به معنی کنار گذاشتن غذای مورد علاقه شما نیست.
باید قبول کنیم که بطور کلی غذا همیشه در خارج از منزل طعم بهتری دارد.
اما رفتن به طبیعت و چادر زدن چیزی بیشتر از غذاهای خوش طعم است.
قبل از رفتن به کمپ باید همه چیز را پیشبینی و آماده کنید.
باید مطمئن شوید مقدار و انواع غذاهای مناسب را برای گذراندن آخر هفته در کمپ به همراه دارید.
راههایی برای تهیه غذاهایی که نیازی به یخچال در جاده ندارند وجود دارد که در اینجا بررسی میکنیم.
وقتی به غذاهای خشک و منجمد شده» فکر می کنید، احتمالاً غذای خوشایندی به نظر نمیرسند.
زیرا ممکن است بلافاصله غذاهای ناخوشایندی که سربازان و فضانوردان هنگام حضور در میدان جنگ و فضا می خورند به ذهنتان برسد.
غذاهای خشک انجمادی بسیار مناسب هستند زیرا وزن کمی دارند و احتمال خراب شدن آنها کمتر است.
بنابراین کاملاً منطقی است که طبیعت گردها و کسانی که به کمپ میروند به همان دلایل غذاهای خشک انجمادیرا با خود به سفر ببرند.
اما طعم آنها نیز بهتر از آن چیزی است که شما فکر میکنید.
خشک انجمادی فرایندی است که به مواد غذایی اجازه می دهد تا در قفسه هایی که برای این کار درست
شدهاند ثابت بمانند و از طریف منجمد شدن خشک شوند و حداکثر مقدار مواد مغذی آنها نیز حفظ میشود.
هر نوع غذای تازه و پخته شده را می توان خشک انجمادی کرد،
بنابراین بچه ها از خوردن ماکارونی و پنیر مورد علاقه خود در طبیعت مطمئناً بسیار خوشحال می شوند.
تخم مرغ های پخته شده خشک انجمادی برای صبحانه و میوه های خشک شده مانند سیب،
آناناس و کشمش برای میان وعدهها عالی هستند.
با این روش مواد غذایی طعم و بافت خود را از دست نمی دهند.
برخی از طبیعت گردها برای راحتی بیشتر مواد غذایی خشک انجمادی را آماده تهیه میکنند.
در حالی که برخی دیگر غذاهای خود را برای خشک و منجمد کردن انتخاب می کنند.
بیشتر افراد ترجیح میدهند غذای از پیش آماده شده را به صورت آنلاین و از مکان هایی مانند فروشگاه های معتبر ورزشی تهیه کنند.
اما اگر تصمیم گرفتید خودتان غذا را به روش انجمادی خشک کنید باید بدانید که این فرآیند هزینهبر و وقت گیر است.
دستگاههایی که برای این کاراستفاده میشوند قیمت بسیار بالایی دارند.
آنها را می توان از مکان هایی که تجهیزات رستورانی میفروشند خریداری کرد.
با این حال اگر می خواهید غذای خود را خشک انجمادی کنید میتوانید به روش زیر عمل کنید:
ابتدا غذای تازه یا پخته شده را در دستگاه خشک کن انجمادی قرار دهید تا غذا را منجمد کند.
با تبخیر یخ، حدود 98 درصد رطوبت غذا خارج می شود.
این فرآیند را باید سریع انجام دهید تا مطمئن شوید که غذا خشک شده است، در صورت طولانی شدن فرایند ممکن است غذا فاسد شود.
در مرحله بعد، غذا را به خوبی بسته بندی کنید تا مانع از ورود رطوبت و اکسیژن به داخل آن شوید.
کیسههای زیپدار برای این کار بسیار مناسب هستند.
تا زمانی که درب کیسه را باز نکنید، غذا تازه می ماند.
وقتی همه آماده خوردن گوشت گاو در اطراف آتش هستند، کافی است آن را به یک قابلمه آب جوش اضافه کنید.
با این روش رنگ، شکل، اندازه، طعم و بافت اصلی غذا حفظ می شود.
مردم سالهاست از طریق خشک کردن غذا از آنها نگهداری میکنند.
خشک کردن روشی است که حتماً مادربزرگتان هم از آن استفاده میکرده است.
این روش از گذشتههای دور رواج داشته است.
طبیعت گردها و کسانی که به کمپ میروند برای راحتی و کم کردن وزن تجهیزات خود از این ایده استفاده کرده
و سعی میکنند غذاهای خشک با خود به سفر ببرند.
غذاهای خشک نسبت به غذاهای خشک انجمادی فضای کمتری اشغال می کنند.
همچنین انجام این کار ساده تر و کم هزینه تر از روش خشک انجمادی است.
با این حال اکثر افراد غذاهای خشک انجمادی را به غذاهای خشک ترجیح میدهند.
طعم غذاهای خشک انجمادی بهتر از غذاهای خشک است.
طبیعت گردها باید غذای خشک را در محل کمپ یا طبیعت با انواع چاشنیها و با آب بپزند
زیرا این نوع غذاها در فرایند خشک شدن طعم و بافت خود را از دست میدهند.
با روش خشک کردن تنها میتوانید یک ماده مانند برنج را خشک کنید
در حالی که با روش خشک انجمادی می توانید یک غذای کامل مانند پاستا را منجمد کنید.
هنگامی که غذا را خشک میکنید بسادگی آب از آن خارج میشود و گردش هوای گرم و خشک از رشد آنزیم ها و باکتری ها جلوگیری میکند.
سالهاست که مردم غذاهای خود را با استفاده از روشهای مختلف از جمله خشک کردن با هوا یا قرار دادن غذا در معرض آفتاب، خشک کردهاند.
هنگامی که احساس کردید غذا مانند چرم شده است و حتی یک قطره آب در آن نیست غذای خشک شما آماده است.
نکته: خشک کردن سبزیجات و گوشت ها در معرض نور آفتاب توصیه نمی شود زیرا مستعد فاسد شدن هستند.
پس از اینکه غذا کاملاً خشک شد آنها را در قوطیهای شیشه ای،
قوطی های فلزی یا ظروف فریزری با درب های محکم قرار دهید، اما قبل از آن مطمئن شوید که غذا خنک است.
این روش مخصوصاً برای میوه ها و سبزیجات مفید است.
سبزیجات یا میوهها را بشوید و خشک کنید سپس روی سینی های خشک کن قرار دهید
و درجه حرارت را روی 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
این پروسه معمولاً حدود هشت تا دوازده ساعت به طول می انجامد.
غذا را تا انتهای فرآیند خشک شدن زیر نظر داشته باشید.
اگر هنگام لمس کردن غذا احساس خشکی کردید، آن وقت غذا خشک شده و آماده است.
بسیاری از مبتدیان هنگام رفتن به کمپینگ تصور میکنند که باید مقدار زیادی غذا با خود ببرند.
بهترین راه برای جلوگیری از این دام، تهیه لیست از موادی است که برای هر وعده غذایی نیاز دارید.
به عنوان مثال، برای سفر آخر هفته، باید مشخص کنید که به چند وعده غذا نیاز دارید و برای هر وعده چه غذایی میخواهید بخورید.
تا آنجا که ممکن است دقیق باشید و همه را تشویق کنید تا در مراحل برنامه ریزی همکاری داشته باشند.
حتی تعداد تخم مرغهای که برای املت برای دو وعده صبحانه نیاز است را محاسبه کنید.
مرغ، گوشت گاو یا ماهی خشک انجمادی برای ناهار و شام گزینههای خوبی هستند.
سبزیجات خشک انجمادی نیز برای پخت خورش در قابلمه ای روی آتش یا روی اجاق گاز قابل حمل عالی می شوند.
با این روش میتوانید کبابپز را روی زغالها قرار دهید و غذاهای خوشمزهای درست کنید.
بسیاری از غذاها را می توان از قبل مخلوط کرد یا از قبل پخت تا در طول سفر راحت باشید.
به عنوان مثال، سیب زمینی از قبل آب پز شده با ماهی که همان روز صید کردهاید غذای خوشمزهای میشود.
کافی است سیب زمینی ها را در کیسه های فریزر بگذارید و در آب جوش قرار دهید و زمانی که آماده خوردن غذا هستید آنها را بیرون بیاورید.
اگر به یخ و محفظه خنک کننده دسترسی ندارید، مواد غذایی مانند کره، گوشت پخته و تخم مرغ را با خود نبرید.
بهتر است بدانید که که باکتری های موجود در گوشت خام و مرغ می توانند به غذاهای دیگر سرایت کنند.
بنابراین مطمئن شوید که این مواد غذایی در کیسه های پلاستیکی و جداگانه بسته بندی میشوند.
کیسه های پلاستیکی زیپ دار بهترین کیسه برای بسته بندی مواد غذایی برای کمپینگ هستند.
محصولات تازه باید در یک کیسه توری نگهداری شوند تا هوا به آنها برسد.
نوشیدنی ها، شکر، شیر و قهوه را در بطری های پلاستیکی پلی اتیلنی ذخیره کنید.
اسم، نوع غذا و همچنین دستور پخت آن را روی برچسبی بنویسید و روی کیسه بزنید یا کاغذ را داخل کیسه بگذارید.
سعی کنید مواد غذایی که با خود میبرید فاسد شدنی نباشند زیرا در صورتی که غذای فاسد بخورید احتمال اینکه دچار مسمویت غذایی بشوید زیاد است.
با توجه به اینکه در خارج از شهر و در کمپ هستید ممکن است دسترسی فوری به خدمات پزشکی پیدا نکنید که میتواند برای شما بسیار خطرناک باشد.
بنابراین اگر محفظه خنک کننده بهمراه ندارید بهتر است از غذاهای خشک و فوری استفاده کنید.
مطمئناً شما نمیخواهید چند روز در طبیعت گرسنه بمانید.
فرد علاقهمند به محیط زیست در حفظ طبیعت و پاکسازی آن مسئولانه عمل میکند.
بنابراین مطمئن شوید که تمام زبالههای خود را جمع آوری کردهاید.
بهتر است از کیسههایی تجزیهپذیر یا چند بار مصرف استفاده کنید تا به محیط زیست آسیبی وارد نکنید.
در نهایت اینکه شما اگر تمام مراحل سفر خود را از قبل برنامهریزی کنید و تمامی تجهیزات و مواد غذایی که برای کمپ و طبیعت به آن نیاز دارید را آماده کنید در سفر با مشکل روبهرو نخواهید شد.
حتی بهتر است چک لیستی آماده کنید و بر اساس آن تمام تجهیزات و موادی که برای آشپزی در طبعیت نیاز است
را آماده کنید در این صورت مطمئن میشوید که چیزی را جا نخواهید گذاشت.
در صورتی که چیزی را فراموش کنید سفر و کمپینگ میتواند برای شما سخت و دشوار شود.
با رعایت تمامی موارد مطمئناً اوقات خوشی را با دوستان یا خانوادهتان در کمپ و طبیعت خواهید داشت، پس از آن لذت ببرید.
آمادهسازی غذا برای کمپینگ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|